tag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post4128799931492871511..comments2023-10-31T12:59:02.370+01:00Comments on Slasno i opasno: Jelenine čarobne profiterole Tajanahttp://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-49173707449167472002013-12-03T18:43:19.888+01:002013-12-03T18:43:19.888+01:00E, super! Ja sam kucala na netu ali čim vidim član...E, super! Ja sam kucala na netu ali čim vidim članak na stranom jeziku odmah ukidam :-P a kod nas sam uglavnom videla slatku pavlaku kao punjenje.<br />Uspela sam čak i sa polumrtvom rernom da ih ispečem lepo jer sam imala iskustvo - pravila sam tvoje princes krofne pa sam znala koliko i kako treba da porumene.<br />Hvala ti mnogo na ovom i na svim ostalim receptima. Ja verujem da bi prema tvojim receptima čak i moj brat uspeo nešto uspešno da napravi :-P a on je superlativ za nepoznavanje kulinarskih procesa :-D.Tajanahttps://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-49112720829313016782013-12-03T17:17:31.128+01:002013-12-03T17:17:31.128+01:00Tajana, tako mi je drago da su ti takoo lepo uspel...Tajana, tako mi je drago da su ti takoo lepo uspele i da si videla da uopšte nisu bauk. Baka ih verovatno nije pravila jer je to do rerne koja mora lepo da peče, ravnomerno, Ni moj mama ih nešto godinama nije pravila sve dok šporet nije zamenila. Da znaš da su ti ovo Profiterole jer se one mogu puniti poslastičarskim kremom ili slatkom pavlakom, kako god tako da si napravila original kakav treba da bude. J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com