tag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post4226127058920429969..comments2023-10-31T12:59:02.370+01:00Comments on Slasno i opasno: Mamin krem - medenjak Tajanahttp://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-9531518299381886242013-10-18T17:18:11.656+02:002013-10-18T17:18:11.656+02:00Da, stvarno, ovde sam ja najgora od sve dece :-D. ...Da, stvarno, ovde sam ja najgora od sve dece :-D. Sviđa mi se to društvo :-).<br />Hvala ti <3.Tajanahttps://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-32404867242169956762013-10-18T17:04:11.569+02:002013-10-18T17:04:11.569+02:00Videla sam ga pre neki dan ali nisam imala vremena...Videla sam ga pre neki dan ali nisam imala vremena da te posetim i pročitam receptić. Divan je, oduševila sam se. Ovakve stvari volim duplom merom:)))) Pozdrav za mamu i neka ne brine, "upala" si u dobro društvo:)Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-24347468593515337402013-10-17T21:28:58.619+02:002013-10-17T21:28:58.619+02:00Nema na čemu, hvala <3.Nema na čemu, hvala <3.Tajanahttps://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-24651147890214861862013-10-17T19:34:35.082+02:002013-10-17T19:34:35.082+02:00Baš zanimljivo. I nije već viđeno. Hvala tvojoj ma...Baš zanimljivo. I nije već viđeno. Hvala tvojoj mami.Mirjanahttps://www.blogger.com/profile/15312547893402941833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-26832332699916361672013-10-17T19:11:25.916+02:002013-10-17T19:11:25.916+02:00Hvala <3.Hvala <3.Tajanahttps://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-55394154293210621062013-10-17T18:45:17.652+02:002013-10-17T18:45:17.652+02:00Medena - nemedena, fantastična je!Medena - nemedena, fantastična je!Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-87832885539748482912013-10-17T18:19:05.798+02:002013-10-17T18:19:05.798+02:00Hvala :-).
Da, ja jako volim medene pite, ovde je ...Hvala :-).<br />Da, ja jako volim medene pite, ovde je malo jednostavnije razvlačenje jer ima samo dve kore, ali ovaj karamel dodatak na vrhu je definitivno najbolje na kolaču, ako moram da biram :-). Ovo zapravo i jeste neka medena pita, samo malo drugačija. Tajanahttps://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-50134807910717242202013-10-17T17:07:06.973+02:002013-10-17T17:07:06.973+02:00Deluje super. Podseća malo na mednu pitu. Pozdrav....Deluje super. Podseća malo na mednu pitu. Pozdrav.tanjahttp://ekspreslonac.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-75673576307862786342013-10-17T16:31:23.974+02:002013-10-17T16:31:23.974+02:00<3 Hvala :-).<3 Hvala :-). Tajanahttps://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-27310662521206921632013-10-17T16:30:54.911+02:002013-10-17T16:30:54.911+02:00Pa ne, odmah je mek, samo je zato bitno da se kore...Pa ne, odmah je mek, samo je zato bitno da se kore ne peku duže, tj. da se ne prepeku. <br />Hvala :-).Tajanahttps://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-80727891083539274422013-10-17T16:09:56.448+02:002013-10-17T16:09:56.448+02:00odlično izgleda , Tajana . Napravljen od omiljenih...odlično izgleda , Tajana . Napravljen od omiljenih mi sastojaka . Sanja 9https://www.blogger.com/profile/09688156888997694452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-73730814548415920102013-10-17T16:06:04.665+02:002013-10-17T16:06:04.665+02:00Ja bih jedno parce, izgleda divno. Imam i jedno pi...Ja bih jedno parce, izgleda divno. Imam i jedno pitanje/da li mora da se ceka da omeksa?Vesnahttps://www.blogger.com/profile/13873112406784533051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-39716942890414472262013-10-17T16:05:34.216+02:002013-10-17T16:05:34.216+02:00Ja bih jedno parce, izgleda divno. Imam i jedno pi...Ja bih jedno parce, izgleda divno. Imam i jedno pitanje/da li mora da se ceka da omeksa?Vesnahttps://www.blogger.com/profile/13873112406784533051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-4735484222347698202013-10-17T14:40:53.017+02:002013-10-17T14:40:53.017+02:00Kod nas je ona standardna kesica 40 gr. znači ja m...Kod nas je ona standardna kesica 40 gr. znači ja mislim da je 80 gr. Pošto ovde ide dupla količina na otprilike pola litra mleka ( inače ide taj jedan od 40 gr. ) mislim da je 80 grama ok. <br />I ja ne volim taj puding nikako :-)). Tajanahttps://www.blogger.com/profile/17599406441094839483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2101383521930941777.post-40821166624476166962013-10-17T13:45:24.068+02:002013-10-17T13:45:24.068+02:00Vidim da je ovo divan kolač, toliko divan da bih i...Vidim da je ovo divan kolač, toliko divan da bih i puding uključila (nikada, ama baš nikada ne pečem kolače s pudingom), ali svejedno mislim da je bolja varijanta sa škrobnim brašnom i vanilijom. E, sada, kako nemam puding u kući, koliko bi to otprilike grama škroba bilo za 2 kesice pudinga? Hvala.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.com